|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
ari
|
Subiectul mesajului: grilele rezolvate pentru licenta Scris: 23 Iun 2010, 11:16 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAI
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: Bucuresti
|
Saliu!
Am cautat pe alte forumuri si am gasit grilele rezolvate, se pare ca au fost verificate si dezbatute si am verificat si eu parte din ele....
Spor si succese!
Ne vedem la licenta =)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
Phaze2starts
|
Subiectul mesajului: Re: grilele rezolvate pentru licenta Scris: 23 Iun 2010, 20:56 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
M am uitat peste subiectele acestea si nu prea seamana deloc cu ce s a postat pe site ul Spiru Haret. Am atasat subiectele rezolvate,nu e munca mea si nu mi insusesc nicio multumire si in acelasi timp nu mi asum responsabilitate.Vreau doar sa ajut si in caz ca nu sunt subiectele corecte imi cer scuze.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: grilele rezolvate pentru licenta Scris: 23 Iun 2010, 21:13 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
marea problema este ca nimeni nu incearca sa rezolve grilele afisate pe saitul oficial ....... iar pe acele saituri de care se pomeneste sunt aceiasi useri care sunt si aici iar informatiile se transmit deformat de pe un sait pe altul din pacate ...macar am multumirea ca nu intru pe toate saiturile ...pe acesta mai intru + inca unul super si este suficient ...Phaze2starts....toata stima pentru comentariul foarte pertinent facut dupa postarea grilelor ... nu o sa ma uit peste ele ma rezum la ce am in calculator !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
lalele
|
Subiectul mesajului: Re: grilele rezolvate pentru licenta Scris: 25 Iun 2010, 18:10 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
lalele
|
Subiectul mesajului: Re: grilele rezolvate pentru licenta Scris: 25 Iun 2010, 18:15 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |