Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 31 Mai 2010, 20:12 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Grila din iarna 2010 !
Orientativ pana apare (daca apare) ceva nou pe site-ul oficial !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
ari
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 18 Iun 2010, 15:26 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAI
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: Bucuresti
|
saliu!
are cineva grilele rezolvate pentru licenta?
mersic anticipat.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 18 Iun 2010, 21:41 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
din pacate nu se si dezbat aceste raspunsuri ..... asa ca ia drept bun ce postez sau rezolva si dezbatem raspunsurile ...
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
lalele
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 21 Iun 2010, 20:11 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
ari
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 23 Iun 2010, 09:47 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAI
SPECIALIZARE si AN: marketing 3
CT: Bucuresti
|
Saliu!
Denyels imi poti spune te rog de unde ai luat raspunsurile si cat de sigur esti de ele? sa nu te superi iti sunt recunoscatoare pentru ca le-ai postat numai ca vreau sa atrag atentia ca sunt si greseli si imi inchipui ca nu ai facut-o intentionat, dar mai verifica.
Eu am vrut totusi sa ma confrunt un pic cu cartea, cumva ma ajuta sa tin minte mai bine si am gasit cateva gresite in cercetari, dar nu le-am verificat pe toate.... cand le termin pe toate am sa le public pentru toata lumea.
Oricum nu mai e mult pana la licenta asa ca daca a reusit si altcineva sa le rezolve nu ezitati sa le publicati, cu totii avem nevoie si vrem sa terminam cu bine.... ceva mai pe seara am sa pun si eu pe cele care le-am gasit gresite, deci un pic de rabdare, dar va sfatuiesc sa verificati un pic in cursuri sau carti pentru ca sunt greseli.
Spor si succese!
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 23 Iun 2010, 20:30 |
|
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 23 Iun 2010, 20:50 |
|
|
sper... sa fie de folos
|
|
 |
|
 |
lalele
|
Subiectul mesajului: Re: Licenta MK...CERCETARI DE MARKETING Scris: 23 Iun 2010, 21:32 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|