[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - MASTERAT..MAEI. AN1..COMERŢ INTERNAŢIONAL ŞI RELAŢII ECO.INT
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 1 din 2 [ 11 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: MASTERAT..MAEI. AN1..COMERŢ INTERNAŢIONAL ŞI RELAŢII ECO.INT
 Mesaj necitit Scris: 24 Ian 2010, 14:54 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
Intrucat nu sunt multi amatori de grile sau discuti pe aceasta tema o sa fac doar cateva atasamente ...poate cei interesati vor dezbate in continuare ...poate !

Si un mic amanunt ...daca exista acest forum multumita lui costy...nu mai imi cereti sa trimit pe mail caci nu am sa o fac ....
Succes !

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: MASTERAT..MAEI. AN1..COMERŢ INTERNAŢIONAL ŞI RELAŢII ECO.INT
 Mesaj necitit Scris: 02 Feb 2010, 12:55 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: maei
SPECIALIZARE si AN: cirei II
Buna,

Se pare ca la acest master nmeni nu stie nimic, nimeni nu are nimic... :cry:
Noi, cei inscrisi aici, ce ar trebuisa facem?
Poate se gandeste cineva sa ne dea si noua grilele cum se face la celelalte specializari.
O zi buna.

Sus 
 Subiectul mesajului: Re: MASTERAT..MAEI. AN1..COMERŢ INTERNAŢIONAL ŞI RELAŢII ECO.INT
 Mesaj necitit Scris: 02 Feb 2010, 13:51 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Sfatul meu este sa postezi toate materialele de care dispui, aici pe forum. Cu siguranta se vor gasi colegi sa te ajute, printre care si eu.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Feb 2010, 20:30 
Neconectat
VIP
VIP

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Feb 2010, 23:49 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 03 Feb 2010, 18:49 
Neconectat
VIP
VIP

:lol: chiar ma faci sa rad ..lipsa de profesionalism ....stimabile nu sunt profesor si cred ca ar trebui sa imi citesti profilul dar mai mult "semnatura"......spui de rautate ... mi-e chiar egal de ce spui tu caci deocamdata am fost singurul care v-am ajutat dar nu se va mai repeta ... ca sa fie pe deplin rautate ....si da cred de fapt sunt sigur ca multi dintre voi care sunteti la master nu postati nimic indiferent daca aveti sau nu ....drept dovada uitanduma la profilul tau vad ca este primul tau post pe acest forum desi ai ceva vechime de cand esti membru ...asta denota prea multa nepasare sa nu spun si altceva ...
succese maxime !

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Feb 2010, 01:29 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 04 Feb 2010, 19:44 
Neconectat
VIP
VIP

mah ...nu te si nu ma atac (pot spune ca de data aceasta chiar ma amuz )caci nu merita deranjul si din respect pt acest forum ..... dar ... atat timp cat dai citat din ce am postat eu este clar ca te referi la persoana mea...nu ma doare nici in cot de tine si cu atat mai putin de ce spui si cu asta am incheiat ... mie scarba de pomanagii care nu fac altceva decat sa cerseasca fara sa isi aduca aportul cu ceva cat de putin ar fi acel lucru ...iar cand nu mai primesc pomana arata cat de frustrati sunt ei !

imi cer scuze lui costy cat si colegilor pentru acest schimb de replici cu specimene care de fapt nu merita sa li se raspunda ci lasati sa ramana cu frustrarile lor !

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 05 Feb 2010, 12:08 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Feb 2010, 15:37 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: maei
SPECIALIZARE si AN: cirei II
Buna,

Haideti sa nu mai fim rautaciosi unii cu altii si sa ne ajutam.
In fine, iata ce am gasit eu si sper sa va ajute.
Daca voi aveti altceva, va rog postati-le.
De asemenea, daca cineva are ceva pentru statistica, va rog sa le posteze.
Multumesc.

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 2 [ 11 mesaje ] Du-te la pagina 1, 2  Următorul