Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
vartolomei oana
|
Subiectul mesajului: ce pot sa fac? Scris: 19 Sep 2010, 11:26 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
Membru din: 25 Mai 2009, 21:44 Mesaje: 9 Localitate: piatra neamt
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: marketing,an 2
|
buna! sunt marketing anul 2 si am urmatoarea problema: m-am prezentat doar la prima sesiune,la a doua nu am mai ajuns din cauza unor probleme . practic am intrerupt anul scolar. practica de specialitate nu am predat-o nici nu am facut-o, taxele le-am platit insa p tot anul 2. mi s-a spus ca daca nu anunt la scoala ca renunt nu mai e valabil nici anul 1 nici 2, nimic. e adevarat?daca as vrea sa reincep la anul o i-au iar de la capat?nu stiu ce sa fac pentru ca nu as vrea sa renunt chiar de tot si daca e vreo posibilitate sa o reiau as vrea sa profit de ea. sunt constienta ca trebuie sa platesc restantele pe care le am. as intreba la facultate dar momentan nu sunt in tara si cei de acolo nici nu ma lamuresc indeajuns niciodata. multumesc anticipat.oana
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
Flory_fufu
|
Subiectul mesajului: Re: ce pot sa fac? Scris: 20 Sep 2010, 06:52 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 13:30 Mesaje: 1511 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: FB
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT
CT: BUCURESTI
|
Daca faci acum pina in 1 octombrie o cerere de inghetarea anului ,poti avea o sansa. Iar la anul vei incepe din sesiunea de restante si credite sa-ti rezolvi problemele. Multa bafta!
_________________ 1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!
|
|
 |
|
 |
ccs
|
Subiectul mesajului: Re: ce pot sa fac? Scris: 20 Sep 2010, 12:53 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: MK III
CT: Buc
|
Salutare. Referitoar la materia "optionala" pentru care trebuie sa facem cerere...la inscriere in anul III Voi ce ati ales? Eu m-am inscris dar nu am avut si aceasta cerere. O mai pot depune sau va fi ceva din oficiu? Multumesc.
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 3 mesaje ]