|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Discutii Libere an 2 Maei ! Scris: 25 Mai 2010, 19:12 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Facultatea de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Spiru Haret anunţă cu adâncă durere trecerea în nefiinţă a celei care a fost Decanul Facultăţii de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale, Doamna Profesor universitar doctor Silvia Delia Olaru. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă nemărginită durere şi un gol imens. Recunoştinţă veşnică îi vom purta şi o vom păstra mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să o primească la el şi să o odihnească în pace ! Înmormântarea va avea loc Miercuri, 26 mai 2010, orele 15,00 la Biserica mica din Pipera (lângă lac). Pentru cei care vor sa îşi ia un ultim rămas bun o pot face Marti, 25 mai 2010, dupa orele 16,00 la Capela Bisericii mici din Pipera.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere an 2 Maei ! Scris: 25 Mai 2010, 19:23 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
sorela
|
Subiectul mesajului: cine ma ajuta?pls Scris: 03 Iun 2010, 20:43 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: maei
SPECIALIZARE si AN: aei
|
buna....eu nu gasesc grilele pt" comert international si politici comerciale 2".....am gasit politici de marketing insa nu cred ca este acelasi lucru.....ma poate ajuta cineva? anul 2 mkae sem 2.....multumesc
|
|
 |
|
 |
RUSU IOAN
|
Subiectul mesajului: Re: Discutii Libere an 2 Maei ! Scris: 13 Iun 2010, 10:54 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
se mai pot vedea notele obtinute in sesiunea aceasta pe paltforma USH?
|
|
 |
|
 |
cookie
|
Subiectul mesajului: credite Scris: 17 Iun 2010, 20:50 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing Anul II
CT: Bucuresti
|
salut! am o intrebare, daca am 33 credite pe primul an, iar pe anul 2 am 30 promovez anul 2 pentru a trece in 3? ca sa trec din anul 1 in 2 trebuiau minim 30 acum ca sa trec din 2 in 3 cate trebuiesc? multumesc anticipat!
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |