|
Autor |
Mesaj |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: practica an II Scris: 28 Noi 2010, 18:58 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 30 Ian 2011, 20:50 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Pentru cei care nu au depus inca proiectul si nu stiu cum se completeaza adeverinta, atasez mai jos un exemplu:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
catalina007
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 31 Ian 2011, 15:51 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
iti multumesc mult pentru ajutor Costy ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif)
|
|
 |
|
 |
Lazzy_Boy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 12 Mai 2011, 11:55 |
|
Membru din: 27 Mai 2009, 14:00 Mesaje: 17 Localitate: Bucharest
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Bucuresti
|
Am o mare rugaminte, daca are cineva care a dat proiectul anul trecut sa-mi trimita si mie pe e-mail ( sunt interzise adresele de mail.com) un model sa vad si eu exact cum arata si trebuie structurat de la A-Z, ca am restanta de anul trecut si nu prea stiu cum sa-l fac, multumesc anticipat!
_________________ The Force is Strong in this one!
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |