|
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 04 Oct 2010, 15:13 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Felicitari pentru nota obtinuta si sa ne citim pe forum si in anul 3.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
cezar19
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 04 Oct 2010, 20:19 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Am o problema , am avut 2 restante pe semestrul 1 pe care le-am luat in sesiunea aceasta de restante , iar acum cand m-am uitat pe tabelul de note afisat pe site inca figurez cu acele restante . Cum se poate asa ceva si ce pot face ? va multumesc
|
|
 |
|
 |
Dobrota Florian
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 04 Oct 2010, 20:26 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
|
Verifica data la care a fost afisat centralizatorul cu note. Cred ca se vor afisa in zilele urmatoare cu actualizarile necesare.
|
|
 |
|
 |
cezar19
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 06 Oct 2010, 08:56 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
2010-09-29 , nu cred ca se vor mai reactualiza , e cea finala.
|
|
 |
|
 |
Cosminutzzz
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Oct 2010, 19:44 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
da se pare ca ...sa luat in serios si cei care nu au depus proiectele au restanta ...eu fiind in aceeasi situatie
|
|
 |
|
 |
Avarvarei
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 09 Oct 2010, 13:45 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Eu spre deosebire m-am prezentat, si am asteptat cam 3 ore  pe holul facultatii, pentru a putea intra in sala sa predau proiectul.Surpriza cea mai mare este ca pe site s-au afisat notele,dar a mea nu.Am sunat la facultate si mi-a zis: "nu ai nota ,deoarece nu ai predat proiectul".Cu mult calm ,i-am explicat doamnei ca m-am prezentat,am asteptat, deoarece baga cate un grup de elevi in sala,pe care ii lua la rand si le punea intrebari din proiect.Pana l-a urma si-au dat seama ca dureaza foarte mult,ca sa stea sa asculte fiecare elev in parte si ne-au spus sa le lasam proiectul lor si nota o sa fie afisata pe site. Bineinteles ca pana am luat legatura cu aceasta doamna cu care am vorbit la telefon,pentru a o intreba ce s-a intamplat cu nota mea de la proiect, a trebuit sa sun de 3 ori ca sa cer 3 interioare diferite,deoarece am sunat pentru anul 2,unde mi-a zis ca nu am sunat bine,sa cer la anul intai( desi eu trec anul III  ),dupa care am sunat la anul I, si m-a intrebat la ce forma de invatamant am fost in anul I, cand i-am spus ca la FR, mi-a spus sa sun la alt numar si ca cer alt interior.Cu alte cuvinte am facut telefonul fara fir si nu am rezolvat nimic. Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca deja am intrat in anul III si vreau sa stiu ce s-a intamplat cu proiectul meu?
|
|
 |
|
 |
becks
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 09 Oct 2010, 18:14 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: AEI
CT: Buc
|
Pentru cei care au proiectul nepredat si avem restante.Aceasta trebuie platita nu?si de cand putem duce proiectele si cui?
|
|
 |
|
 |
HeavyM
|
Subiectul mesajului: salutare Scris: 13 Oct 2010, 14:11 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: MARKETING ANUL 2
|
va rog sa-mi ziceti in legatura cu proiectul de specialitate si adeverinta de practica daca eu nu am avut nici o restanta nu ar fi trebuit sa-mi apara nepromovat pe site la centralizator note daca nu am predat proiectul si adeverinta.? cum as putea sa aflu daca mai trebuiesc sau nu predate...multumesc
_________________ Mishu
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 13 Oct 2010, 18:35 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Cum nepromovat daca tu nu ai avut restante la celelalte materii? Daca nu ai predat proiectul si adeverinta o poti face in sesiunea de restante sau cand te vor anunta de la CT.
|
|
 |
|
 |
RUSU IOAN
|
Subiectul mesajului: practica an II Scris: 25 Noi 2010, 19:48 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Buna, Am si eu o intrebare, pe 30 aug. am depus proiect de practica si adeverinta la CT Bacau, mi s-a spus sa trimit proiectul si pe maill, am facut si asta, pe 4 sept am avut o restanta, atunci ni s-au dat si o varianta de teste pt practica, la care am luat 9. La sfarsitul lunii sept s-au afisat pe situl USH, notele pt anul 1 si 2. La practica aveam nota 9, si situatia scolara incheiata pt cei 2 ani cu 8,20. Acum am vazut ca s-au afisat alte liste, in care apar cu restanta la practica. Nu stiu ce sa cred!!!! am nota sau nu am la practica, unde sa ma adresez?????
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |