[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 4 din 7 [ 64 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 11:22 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
Astazi am predat la Centrul Teritorial Proiectul de Practica si Adeverinta. Nu uitati ca ultima zi in care il mai puteti depune este 5 septembrie.
De la centru mi-au spus ca trebuie trimis si pe mail, pentru mai multa siguranta.

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 16:15 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

am trimis si eu astazi proiectul de practica la Centrul teritorial Bacau, si au spus acelasi lucru, sa il trimite-m si pe maill, dar nu le-au placut adeverinta pentru ca nu exte exact la fel cu modelul lor pus pe site.Ei cred ca fiecare institutie sau firma scrie dupa dictare??? Pur si simplu nu au fost scrise observatiile de la sfarsitul adeverintei si au spus sa revin cu adeverinta corecta, parca ai putea sa te duci la unitati de cate ori vrei si sa ceri adeverinte. Fiecare unitate are modul sau de a elibera adeve., nu te duci tu marele student la spiru si le spui ce sa faca!!!!!!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 17:53 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

SPECIALIZARE si AN: MK 3
CT: Bucuresti
Buna Costy!
Sper ca ma poti ajuta cu cateva intrebari in legatura cu practica de specialitate.
Eu lucrez, deci imi terbuie adeverinta de la serviciu, nu?
De asemenea, am vazut ca proiectul +adeverinta trebuie predate pana pe data de 5 septembie ( adica duminica). Imi poti spune unde anume trebuie sa le predau (sunt la centrul din Bucuresti) si mai ales daca stii pana la ce ora poate fi predat sambata si duminica.
Astept cu interes raspunsul tau!

Multumesc frumos!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 21:36 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Da, iti trebuie adeverinta de la locul tau de munca in care sa se precizeze ca ai facut practica in cadrul departamentului de marketing. Adeverinta si proiectul se depun la secretariat pana pe data de 5 septembrie, apoi se trimit pe mail pana la data de 10 septembrie.

Sus 
 Subiectul mesajului: Proiect de practica anul 2
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 22:12 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: SH
SPECIALIZARE si AN: Marketing
Buna,
Am si eu o mare rugaminte daca poate cineva sa ma ajute cu un proiect de practica sau macar cu informatii.
Am uitat sa precizes ca sint la MK anul 2 Buc.

Merci mult

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 01 Sep 2010, 22:42 
Neconectat
VIP
VIP

SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
Salutare la toata lumea!
Sunt inca o data consternat de atitudinea de batjocora a acestei Universitatii,au intarziat nespus de mult cu postarea anuntului despre practica de specialitate ,ba mai mult au dat si-un dead-line pina duminica in care trebuie sa prezentam si proiectul si adeverinta.
Intrebarea este (eu asa am inteles) ca adeverinta de la firma ''X'' trebuie sa corespunda cu proiectul de practica,adica proiectul trebuie facut despre firma respectiva care ti-a eliberat adeverinta sau poate nu am inteles eu bine!!!
In alta ordine de idei, inteleg ca nu toti lucram in multinationale cu manager general,director economic si contabil sef de la care sa primim stampile si alte ''pupicuri'',deci, putem sa aducem adeverinta de pe site-ul lor, cu doar sa zicem.. 2 semnaturi si aceeasi stampila?
Va rog luminati-ma ca deja la mine s-a lasat noaptea bine mai exact este bezna totala.
O seara excelenta in continuare!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Sep 2010, 10:54 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Ai inteles bine geo_b, adeverinta trebuie completata de catre firma unde ai facut practica.
In privinta stampilei, nu cred sa fie vreo problema. Nu toate firmele au stampile diferite pentru fiecare compartiment.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Sep 2010, 20:58 
Neconectat
JUNIOR 1
JUNIOR 1

FACULTATEA: MAEI - Mkt
SPECIALIZARE si AN: Licentiat 2011
Mie mi s-a spus de la secretariat ca proiectele si adeverintele se predau cf. programarii afisate la sesiunea de toamna , adica seria mea F le preda pe 05.09.2010 la orele stabilite pt. fiecare grupa in parte .

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Sep 2010, 21:58 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

La Bucuresti asa o fi, in schimb la Centrele Teritoriale Proiectul de practica +Adeverinta se depune pana la data de 5 Septembrie.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 02 Sep 2010, 22:07 
Neconectat
VIP
VIP

SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 4 din 7 [ 64 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul