Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 01 Sep 2010, 11:22 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Astazi am predat la Centrul Teritorial Proiectul de Practica si Adeverinta. Nu uitati ca ultima zi in care il mai puteti depune este 5 septembrie. De la centru mi-au spus ca trebuie trimis si pe mail, pentru mai multa siguranta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
RUSU IOAN
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 01 Sep 2010, 16:15 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
am trimis si eu astazi proiectul de practica la Centrul teritorial Bacau, si au spus acelasi lucru, sa il trimite-m si pe maill, dar nu le-au placut adeverinta pentru ca nu exte exact la fel cu modelul lor pus pe site.Ei cred ca fiecare institutie sau firma scrie dupa dictare??? Pur si simplu nu au fost scrise observatiile de la sfarsitul adeverintei si au spus sa revin cu adeverinta corecta, parca ai putea sa te duci la unitati de cate ori vrei si sa ceri adeverinte. Fiecare unitate are modul sau de a elibera adeve., nu te duci tu marele student la spiru si le spui ce sa faca!!!!!!
|
|
 |
|
 |
zapacitamica
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 01 Sep 2010, 17:53 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: MK 3
CT: Bucuresti
|
Buna Costy! Sper ca ma poti ajuta cu cateva intrebari in legatura cu practica de specialitate. Eu lucrez, deci imi terbuie adeverinta de la serviciu, nu? De asemenea, am vazut ca proiectul +adeverinta trebuie predate pana pe data de 5 septembie ( adica duminica). Imi poti spune unde anume trebuie sa le predau (sunt la centrul din Bucuresti) si mai ales daca stii pana la ce ora poate fi predat sambata si duminica. Astept cu interes raspunsul tau!
Multumesc frumos!
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 01 Sep 2010, 21:36 |
|
|
Da, iti trebuie adeverinta de la locul tau de munca in care sa se precizeze ca ai facut practica in cadrul departamentului de marketing. Adeverinta si proiectul se depun la secretariat pana pe data de 5 septembrie, apoi se trimit pe mail pana la data de 10 septembrie.
|
|
 |
|
 |
Medy
|
 |
Subiectul mesajului: Proiect de practica anul 2 Scris: 01 Sep 2010, 22:12 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: SH
SPECIALIZARE si AN: Marketing
|
Buna, Am si eu o mare rugaminte daca poate cineva sa ma ajute cu un proiect de practica sau macar cu informatii. Am uitat sa precizes ca sint la MK anul 2 Buc.
Merci mult
|
|
 |
|
 |
geo_b
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 01 Sep 2010, 22:42 |
|
SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
|
Salutare la toata lumea! Sunt inca o data consternat de atitudinea de batjocora a acestei Universitatii,au intarziat nespus de mult cu postarea anuntului despre practica de specialitate ,ba mai mult au dat si-un dead-line pina duminica in care trebuie sa prezentam si proiectul si adeverinta. Intrebarea este (eu asa am inteles) ca adeverinta de la firma ''X'' trebuie sa corespunda cu proiectul de practica,adica proiectul trebuie facut despre firma respectiva care ti-a eliberat adeverinta sau poate nu am inteles eu bine!!! In alta ordine de idei, inteleg ca nu toti lucram in multinationale cu manager general,director economic si contabil sef de la care sa primim stampile si alte ''pupicuri'',deci, putem sa aducem adeverinta de pe site-ul lor, cu doar sa zicem.. 2 semnaturi si aceeasi stampila? Va rog luminati-ma ca deja la mine s-a lasat noaptea bine mai exact este bezna totala. O seara excelenta in continuare!
_________________ ''A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste''
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 02 Sep 2010, 10:54 |
|
|
Ai inteles bine geo_b, adeverinta trebuie completata de catre firma unde ai facut practica. In privinta stampilei, nu cred sa fie vreo problema. Nu toate firmele au stampile diferite pentru fiecare compartiment.
|
|
 |
|
 |
double_mammy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 02 Sep 2010, 20:58 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
Membru din: 30 Apr 2009, 11:38 Mesaje: 14 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: MAEI - Mkt
SPECIALIZARE si AN: Licentiat 2011
|
Mie mi s-a spus de la secretariat ca proiectele si adeverintele se predau cf. programarii afisate la sesiunea de toamna , adica seria mea F le preda pe 05.09.2010 la orele stabilite pt. fiecare grupa in parte .
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 02 Sep 2010, 21:58 |
|
|
La Bucuresti asa o fi, in schimb la Centrele Teritoriale Proiectul de practica +Adeverinta se depune pana la data de 5 Septembrie.
|
|
 |
|
 |
geo_b
|
Subiectul mesajului: Re: PRACTICA DE SPECIALITATE-SEM 2 Scris: 02 Sep 2010, 22:07 |
|
SPECIALIZARE si AN: Marketing anul 3
|
_________________ ''A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste''
|
|
 |
|
 |
|