|
Autor |
Mesaj |
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 21 Ian 2010, 23:27 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Arad
|
O varianta preluata de la altii si prelucrata potrivit cu nevoile mele. Va poate fi de folos si voua. PS. am luat 75 din 100 cu ea, dar o colega a luat 90, tot cu ea, sunt si cateva intrebari noi, depinde de sansa care o ai.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
giuliomak
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 26 Ian 2010, 20:58 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
cine stie,de ce se repeta atatea intrebari?
|
|
 |
|
 |
pufpuf
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 01 Feb 2010, 22:04 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Probabil sa le memoram mai repede  ...Nu stiu.Si eu am observat acelasi lucru.
|
|
 |
|
 |
munteanuamalia
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 01 Feb 2010, 22:23 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: MK 2
|
cum e posibil la o intrbare sa primesti de 3 ori un raspuns shi a 4-a ora alt raspuns? In contextul utilizarii comenzii EDIT, ordinea afisarii campurilor unui tabel este precizata prin intermediul clauzei d. STYLE In contextul utilizarii comenzii EDIT, ordinea afisarii campurilor unui tabel este precizata prin intermediul clauzei d. STYLE In contextul utilizarii comenzii EDIT, ordinea afisarii campurilor unui tabel este precizata prin intermediul clauzei d. STYLE In contextul utilizarii comenzii EDIT, ordinea afisarii campurilor unui tabel este precizata prin intermediul clauzei d. FIELDS nu inteleg! ceva e eronat nu??
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 01 Feb 2010, 23:07 |
|
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
Lerod
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 02 Feb 2010, 13:23 |
|
SPECIALIZARE si AN: Marketing III
CT: Arad
|
Ma simt dator cu o explicatie. Atunci cand m-am ocupat de aceasta grila nu am prea avut mult timp la dispozitie, motiv pt. care nu am sters intrebarile care se repeta (ele se repeta dintr-un motiv banal, raspunsul corect poate avea asezare diferita in grila), FoxPro nu cunosc, cursul nu l-am citit si nu ma interesat foarte mult sa iau nota mare la aceasta materie, tot ce va pot spune este ca am fost mai mult decat multumit de nota luata, 75%. In ce priveste raspunsul corect la urmatorul enunt - In contextul utilizarii comenzii EDIT, ordinea afisarii campurilor unui tabel este precizata prin intermediul clauzei FIELDS Ma gandesc ca o corectare a greselilor aparute, a-ti putea face si voi cei care aveti nevoie de acest format de grila.
_________________ "Iubeste adevarul, dar iarta eroarea." - Francois Voltaire Daca nu ca sa ajut, atunci pentru ce exist ? GOD bless you!
|
|
 |
|
 |
tiberiu01
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 1-SISTEME INFORMATICE IN MARKETING(maei-optional) Scris: 23 Ian 2011, 11:26 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: 1 maerketing
|
Am luat 85/100 intrebarile au fost cele din grile, multumesc, invatati cu incredere !
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |