|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
costy
|
Subiectul mesajului: Sem 2-Matematici Financiare si Actuariale Scris: 04 Mai 2010, 22:19 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
Rezolvarile si discutiile pe tema grilelor de anul trecut le gasiti in Arhiva USH: viewforum.php?f=169Mult succes si va astept la discutii.
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2-Matematici Financiare si Actuariale Scris: 04 Mai 2010, 23:11 |
|
|
Grila de anul trecut din care veti avea cam 80% din intrebari. Va atasez si sinteza asa ca spor la rezolvat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
PiSiK
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2-Matematici Financiare si Actuariale Scris: 13 Mai 2010, 13:37 |
|
 |
JUNIOR 1 |
 |
|
Membru din: 26 Apr 2009, 14:19 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
SPECIALIZARE si AN: MK - AN III - ZI
CT: BUCURESTI: Splaiul Independenţei nr.113
|
Nu va bazati pe copiat...dar matematica din primul an a dat multe batai de cap multora dintre noi. Bafta!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
 |
|
 |
monica cristea mk
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2-Matematici Financiare si Actuariale Scris: 07 Iun 2010, 16:58 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
SPECIALIZARE si AN: marketing an 1
CT: politehnica
|
buna!
bine v-am regasit! asa cum v-am promis, am revenit dupa ex de azi!
ceea ce mi s-a intamplat la ex de azi de la matematica mi-a inselat asteptarile. sa nu cunosti pe altul, da, ok, dar sa nu te cunosti pe tine insuti, deja da de gandit.
am luat 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da, 10!!!!!!!!!!!! n-am mai luat aceasta nota de cand eram in clasa a II-a, adica de aprox. 22-23 de ani. va dati seama ca am intrat in soc? mai ales ca la plecarea de acasa chiar discutam cu sotul meu ca n-o fi foc daca am si eu o restanta.
tin sa va multumesc pt grile, raspunsuri, dar in special tie, costy, pentru explicatiile de la mate. tre' sa fii prea aerian sa nu intelegi ceva.
acu va las ca e de sarbatorit
|
|
 |
|
 |
costy
|
Subiectul mesajului: Re: Sem 2-Matematici Financiare si Actuariale Scris: 07 Iun 2010, 17:08 |
|
|
Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos si felicitari pentru nota. Nu uita de arhiva MAEI anul 1, asta in cazul in care mai ai nedumeriri. Gasesti acolo toate discutiile noastre de anul trecut. Succes maxim!
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 5 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |