Autor |
Mesaj |
adytzaadytza
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 21:50 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
chiar nu are nimeni copiutele?  habar nu am cu ce se mananca informatica asta...nu mi-a placut niciodata....  of....costy te rogggggggggggggggg salveaza-neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!te pupik
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 21:57 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
ai grila cu rezolvari copiuta devine o formalitate pe care oricine o poate face daca vrea .
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
adytzaadytza
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:00 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
pfff....deniels....daca as avea si timp sa stau sa le fac.....eu lucrez de la 8 dimineata pana la 9 seara....deci....crede-ma ka nu am timp nici sa respir...de aceea tot intreb de copiute...  mi-e foarte greu sa mai si invat....  ....sper sa ma intelegi....daca poti
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:02 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
|
Intrucat sigur nu ai ** TIMP ** va postez eu grila altfel facuta mai usor de retinut  copiuta adica sa imi fie cu iertare si eu muncesc de la 8 la 19 zilnic deci scuza asta deja este jenanta. Fara suparare !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
adytzaadytza
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:06 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
MULTUMESC FOARTE MULT DENIELS....esti un inger!!!!! tu esti barbat si poate de aceea nu intelegi...pt k eu mai am si un copil de 2 ani jumatate..asa k intelege k eu chiar nu am timp nici macar sa ma uit o data peste ele.....mai mult e k de abia apuc sa ma duc si la examene..si acolo.....am ..."norocul prostului" ca sa zic asa...multumesc foarte mult!
|
|
 |
|
 |
zgubi
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:08 |
|
|
bazele in ordine alfabetica Fişiere ataşate: 5Bazele informaticii - MAEI - sem II.pdf 
_________________ Zgubi - va saluta !!! Împărtăşeşteţi cunoştiinţele. Aceasta este calea spre nemurire.
Ultima oară modificat de zgubi pe 08 Iun 2009, 22:09, modificat 1 dată în total.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:09 |
|
|
sa iti traiasca sanatos copilul sa te bucuri de el , credema ca stiu mai mult decat crezi  si inteleg mai mult decat spun sa iti fie de folos iar daca asta te ajuta pe tine sau pe alti colegi atunci placerea este de partea mea. Eu nu am avut acest sprijin cand eram anul 1 insa informatica este materia mea preferata ! Bafta !
|
|
 |
|
 |
zgubi
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:18 |
|
|
_________________ Zgubi - va saluta !!! Împărtăşeşteţi cunoştiinţele. Aceasta este calea spre nemurire.
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 22:19 |
|
|
zgubi nu era pt tine mesajul daca asta nu ai inteles !
|
|
 |
|
 |
adytzaadytza
|
Subiectul mesajului: Re: SEM 2-BAZELE INFORMATICII 2 Scris: 08 Iun 2009, 23:12 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
|
zgubi era pt mine msj-ul...ms mult deniels..la fel si tie......te pup....si ms inca o data pt copiute 
|
|
 |
|
 |
|