Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 1 din 1 [ 1 mesaj ] 

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Eliberare diplome RISE
 Mesaj necitit Scris: 16 Mai 2011, 21:29 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: rise
SPECIALIZARE si AN: rise
CT: tulcea
Buna.
Am terminat RISE in 2008, am dat examenul de licenta in acelasi an, forma de invatamant ID.
Acum vreau sa imi ridic si eu actele din dosarul de inscriere de la facultate si diploma de licenta impreuna cu foaia matricola.
Am sunat azi la cei de la spiru, mi s-a zis ca diploma de bac si ce-am mai depus la dosar este la biroul de eliberari acte de studii.
Am sunat azi acolo mai toata ziua...la un numar am nimerit tot timpul ocupat..celalalt e deranjat temporar.
Am vazut la ei pe site ca taxa pentru diploma de licenta e de 100 de lei. Pentru eliberarea foii matricole trebuie platita vreo taxa?
O sa trimit pe cineva cu procura sa-mi ridice actele, ca nu-mi permite jobul sa ma duc eu la bucuresti sa le iau. Cererea pentru eliberarea diplomei si a foii matricole si ce acte mai sunt pe-acolo se aproba in aceeasi zi sau dureaza ceva mai mult? Ca totusi..cam scumpicel biletul dus-intors pana la bucuresti si sa stiu de pe-acum cat ma costa.
Are careva idee ce si cum se face?

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 1 din 1 [ 1 mesaj ]