|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
alinus_hg
|
Subiectul mesajului: retragere dosar Scris: 16 Iun 2011, 11:51 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: fb
SPECIALIZARE si AN: fb an 3
CT: politehnica
|
salutare, mica mea nelamurire se refera la o retragere de dosar si as vrea sa stiu daca sa mai confruntat cineva cu aceasta situatie. eram anul 2 la fb forma de invatamant id si anul 3 am trecut la zi,am platit prima taxa si apoi nu am mai avut bani si am dorit sa'mi inghet anul,mi sa dat un tipizat pe care lam completat si mi sa spus k se aproba,dupa care mam trezit cu diploma in brate spunand k am facut retragere de dosar.acum am diploma de bac in original dar dosarul la facultate.stiti cumva vrun demers pentru a reintra in anul 3.trebuie cumva sa ma duc sa fac scandal sau ceva? multumesc
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
yo-yo
|
Subiectul mesajului: Re: retragere dosar Scris: 29 Iun 2011, 20:18 |
|
 |
JUNIOR 2 |
 |
|
FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: AP
CT: Bucuresti
|
Inteleg ca ai completat un formular tipizat. Ce scria in acel tipizat, ca doar nu ai completat ceva fara sa citesti. In mod normal trebuia sa iti faci o copie a acelei cereri. Acum nu-ti ramane decat sa mergi in audienta la decan, sa relatezi ce ti s-a intamplat si, intr-un mod cat se poate de politicos, sa il rogi sa gaseasca o solutie care sa satisfaca ambele parti (avand in vedere scaderea dramatica a numarului de studenti nu cred sa fie vreo problema). Iti doresc multa Bafta!
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |