Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
mihpav
|
Subiectul mesajului: nota examen Scris: 19 Mai 2010, 13:41 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: mb
SPECIALIZARE si AN: management
|
buna, va rog frumos daca ma pute ti lamuri si pe mine in mai multe privinte. va multumesc anticipat. 1. daca mai este cineva in anul 3 fr. manag. bv. si care nu are nota la proiectul de anul trecut si ce este de facut ptr a afla nota.( specific ,aproape zilnic sun la faculatate fara nici un raspuns). 2. am sustinut examen la o alta disciplina decat cea care era programata.oare pot sa dau examen la disciplina "sarita" in locul celei sustinute?
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: nota examen Scris: 20 Mai 2010, 09:30 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
Buna ... nu sunt la aceiasi specialitate cu tine dar sunt cam in aceiasi situatie ... nu am nota afisata desi am predat proiectul de practica si adeverinta ...sunt 2 variante : 1. va aparea nota pana la finele sesiuni . 2.Va trebui sa retrimitem proiectul in sesiunea de restante de la finalul sesiuni normale.
La a doua intrebare raspunsul meu este ...DA... poti sa sustii examen la diciplina "sarita" nu mai spui la nimeni nimik te loghezi si sustii examenul la acea materie. Succes !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
mihpav
|
Subiectul mesajului: Re: nota examen Scris: 20 Mai 2010, 15:24 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
FACULTATEA: mb
SPECIALIZARE si AN: management
|
multumesc de raspuns. bafta in continuare
|
|
 |
|
 |
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: nota examen Scris: 20 Mai 2010, 17:29 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
cu tot dragul ... bafta si tie ![love22.gif] love22.gif]](./images/smilies/love22.gif)
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 4 mesaje ]