|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Autor |
Mesaj |
yly24
|
Subiectul mesajului: DISCUTII DESPRE CURSURI PENTRU CEI CARE NU AJUNG Scris: 16 Oct 2009, 14:02 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Buna, am rugamintea pentru cei care sunt la ZI si au fost si pana acum sau pentru cei care ajung la facultate sa posteze aici cursurile si laboratoarele obligatorii sau ce se intampla pe acolo, orarul, lucrurile mai importate ca sa fim si noi la curent. Va multumesc anticipat
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
mariana.badea
|
Subiectul mesajului: Re: DISCUTII DESPRE CURSURI PENTRU CEI CARE NU AJUNG Scris: 13 Dec 2009, 20:01 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Buna,sunt anul II(seria D-cei care anul trecut am fost la FR)nu am fost la cursuri dar am inteles de la o colega ca la statistica nu intram in examen daca nu predam un proiect,am fost la seminar am luat tema de proiect ,asistenta mi-a trimis o baza de date si trebuie sa fac proiectul.Daca se pricepe cineva vreau si eu ajutor (nu umanitar)
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |