[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 37 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 26 Ian 2010, 10:39 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2010, 17:40 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: CIG-AN 3
Am dat search pe google"forum spiru haret" si am gasit forumu acesta.dar doamne goale is topicurile de la cig craiova.vad ca se dezbate mai mult aici. pe viitor incercati sa intrebati ,ce materie ,ce grile va intereseaza in topicu respectiv.Ar fi mai bine asa pt toti.Succes

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2010, 19:15 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 27 Ian 2010, 20:13 
Neconectat
VIP
VIP

FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
88stefan
...din pacate tu ai dreptate ar trebui sa fie dupa cum spui dar ... colegilor nostri le este mai simplu sa posteze aici decat sa caute sau si mai mult sa posteze sau sa dezbata subiectele de examen... deh mare comoditate pentru domniile lor ..asa ca nu facem decat sa ajutam dupa posibilitati ... nu de alta dar noi stim exact ce trebuie facut ei mai putin sau nici nu vor sa stie !

A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Ian 2010, 20:05 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept 1
draga "denyiels" eu am spus ca nu am eu nici o grila din anul 3 pt ca eu sunt anul 1. deci nu trebuia sa includa cuvantul "va rog" asa cum mi-ai scris tu aici, ca nu avea nici o legatura. daca le ceream eu sau aveam nevoie de ele trebuia asa ca te rog sa citesti mai intai ce vreau sa spun si apoi sa imi atragi atentia.poti sa te uiti la alte mesaje scrise de mine si ai sa vezi ca atunci cand am cerut cate ceva am scris"va rog".

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 28 Ian 2010, 20:15 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

Draga kris83 , eu urmaresc cu mare atentie tot ce se scrie pe forum si-ti dau dreptate. Ca sa recapitulez: danielaliana scrie: V-am rugat sa ma ajutati cu grilele de la valcea cig an 3. , iar tu ii raspunzi: Buna. Pt. anul 3 nu am nimic nici o grila.
denyels a crezut ca tu ceri ceva prin mesajul tau. Nu a fost cu intentie, dar daca ai sa citesti mesajele de pe forum vei vedea ca marea majoritate a celor care scriu aici, cer ceva.
Ma bucur ca nu toti sunteti la fel. Multumesc pentru postarile facute, tine-o tot asa.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 31 Ian 2010, 12:44 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: dap
SPECIALIZARE si AN: drept 1
Buna. Ma bucur ca m-ai inteles ca nu vb urat cu nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni. vreau decat sa ajut pe toata lumea cu cat pot. ce am postez aici nu tin numai pt mine ca asa e frumos sa ne ajutam intre noi.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 09 Iun 2010, 19:58 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: DREPT ANU II
CT: BRASOV
buna ,are cineva subiectele la sisteme politice comparate anu II DR

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 31 Mai 2011, 10:17 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: PS
SPECIALIZARE si AN: Psihologie an 2
CT: Bucuresti
Va salut pe toti, de la toate facultatie si va urez in continuare o sesiune usoara. Dar barfele de ultima ora spun asa:la Psihologie an II se schimba grilele la Testarea psihologica, Psihologia sociala, psihologia creativitatii. Ce stiti si daca aveti ceva postati-le sa le avem toti.Mii de multumi.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 12 Ian 2012, 20:18 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

FACULTATEA: DAP
SPECIALIZARE si AN: drept IV
CT: Craiova
DAP FR an IV ..... am mare nevoie de ajutorul colegilor din Craiova.Sunt din Timisoara si incepand cu acest an vom da examenele la Craiova. Ce prof coordonator sa-mi aleg pt licenta
1.Constantinescu Mircea- dr. european
2.Godeanu Teodor Narcis- Relatii individuale de munca
3.lector. Merla Gheorghe - contencios administrativ
:?: Poate stiti cate una alta despre dnii prof?
:ultumesc si astept urgent un raspuns

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 37 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Următorul