|
Autor |
Mesaj |
nely elena49
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 05 Mai 2009, 23:53 |
|
 |
VIP |
 |
|
|
costy,ciao.stii ca de multe ori nu pot intra aici nici daca ma autentific sau inregistrez iar?am crezut ca am facut vreo prostie si m-ai dat afara.dar nu...........pa
|
|
 |
|
 |
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
|
|
 |
|
 |
ionut manuel
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi Scris: 06 Mai 2009, 19:36 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
chiar ne-ar prinde bine putin ajutor ca astia de la facultate altceva in afara sa stranga banii din stanga si dreapta nu mai stiu nimic
|
|
 |
|
 |
liliana.p
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 07 Mai 2009, 09:32 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Buna colegi, Unde pot gasi grile nerezolvate pentru psiho_an2? Am gasit raspunsuri diverse dar as vrea intrebarile.
|
|
 |
|
 |
nely elena49
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 07 Mai 2009, 23:02 |
|
 |
VIP |
 |
|
|
va rog mult cine are grilele an 1 drept la instituii de drept roman si introducere in drept?mersi
|
|
 |
|
 |
andraelena
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 08 Mai 2009, 10:35 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
si eu am o problema cu analiza functionala de anul 2 sem 2 de la matematica...poate cineva sa ma ajute?
|
|
 |
|
 |
need
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 10 Mai 2009, 18:43 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Bine v-am gasit,colegi!Are cineva intrebarile la fiecare materie de la LLR,an I,sem II? Febra provocata de sesiune a inceput iar manuale nu gasim la centru,cica inca nu au de la Bucuresti iar cd-uri cum am primit in sesiunea I nu mai au voie sa dea.Si-atunci,intrebarea se pune:Cand ne apucam de invatat si din ce?Sintezele nu sunt suficiente.
|
|
 |
|
 |
soarec
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 10 Mai 2009, 21:03 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
|
 |
|
 |
magdapopa
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Mai 2009, 10:12 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
Cand apar grilele la LLR Romana-Engleza anul 1pt. sem. II?
|
|
 |
|
 |
nicole
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Mai 2009, 11:05 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
buna,are cineva grile si raspunsuri la ''administratie publica conparata'' DAP Constanta an III,pe site la facultate sunt grile ,dar raspunsuri nu gasesti nicaieri pt ele  ,adresa mea de mail este sunt interzise adresele de mail.com,merci
|
|
 |
|
 |
nicole
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Mai 2009, 14:19 |
|
 |
JUNIOR |
 |
|
|
scuze pentru adresa,trebuia sa citesc regulamentul,acum am facut-o , astept un semn de viata de la colegi ,o zi buna 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |