| Autor |
Mesaj |
|
adytzaadytza
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 09 Aug 2009, 23:46 |
|
 |
| JUNIOR 2 |
 |
|
|
|
|
ce se va intampla cu elevii care sunt inscrisi la ID acum si care trec in anul 2 daca se dezfiinteaza???stie cineva?:((
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
copanel
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Aug 2009, 00:58 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
salutare colegi...am si eu o intrebare..abia am trecut anul 2 la mk zi..si as vrea sa o continui in ciuda scandalurilor aparute..dar as vrea k la sfarsitul celor 3 ani de studii sa dau liceenta la ase...credeti k s ar putea acest lucru?pls un raspuns m ar ajuta super mult
|
|
 |
|
 |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 15 Aug 2009, 18:04 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
DA poti da licenta la alta facultate cu conditia sa te accepte si facultatea respectiva iar tarifele sunt foarte mari din cate am auzit ...... dar pana anul viitor cine stie cate se vor mai schimba ...succes !
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
copanel
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 18 Aug 2009, 02:09 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
muult insemndand cam cat?si ink cva...dak o sa dau de exemplu liceenta la ase...credeti k este posibil sa obtii diploma de liceenta cu sigla ase?k asa am auzit o varianta.. multumesc mult:D
|
|
 |
|
 |
|
2690527224541
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 20 Aug 2009, 17:40 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
cristina_zaharia
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 23 Aug 2009, 22:19 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
salutare la toata lumea! am si eu o maaare rugaminte..am si eu nevoie de grilele rezolvate de la pedagogie, daca le are cineva..daca nu, macar un suport de curs de la facultate ca sa ma pot apuca sa le fac(anul 1, la EFS, la Galati, ID). va multumesc mult!
|
|
 |
|
 |
|
valiro
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 27 Aug 2009, 10:30 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
Salutare! am reusit sa gasesc si eu acest forum....  vacanta placuta(ce a mai ramas din ea) si multa sanatate dragi colegi de ultima ora; ieri am fost la secretariat(MFC-M, ID) si va trebui sa trecem cu totii de la ID la ZI, in jurul datei de 14 septembrie va fi oficial...
|
|
 |
|
 |
|
ford6614
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 30 Aug 2009, 20:27 |
|
Membru din: 18 Iun 2009, 17:10 Mesaje: 56 Localitate: Bucuresti
FACULTATEA: MFC
SPECIALIZARE si AN: Management-an III
|
|
....are cineva idee cand ne vor da rezultatele la PRACTICA DE SPECIALITATE...............???????????
_________________ Management, anul III, Bucuresti
|
|
 |
|
 |
|
cezaroffilth
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 02 Sep 2009, 10:59 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Eu sunt in anul 1.Am doar 3 examene promovate pana acum.Pentru a intra in anul 2,cate examene trebuie sa am promovate?Am inteles ca restantele se pot da si in anul 2(contra cost).Dar ma intereseaza daca exista un numar minim de examene pe care trebuie sa le promovez.:-s
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 02 Sep 2009, 14:47 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
Fiecare examen are 4-5 puncte credit. Pentru a promova ai nevoie de minim 30 puncte.
|
|
 |
|
 |
|