| Autor |
Mesaj |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 10:40 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
Maryo
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 10:45 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
scuze am uitat sa scriu, istorie anul I
|
|
 |
|
 |
|
catalyn20
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 15:31 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
As dori si eu grilele si raspunsurile de la Politici internationale in Orientul Mijociu va rogm frumos
|
|
 |
|
 |
|
ro70ct09
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 23:26 |
|
|
|
Are cineva idee unde pot sa gasecs grile cu variante de raspunsuri pt ai 1 sem 2 rel internationale constanta? Am gasit mai multe variante dar nu sint asemanatoare cu cele de la noi. Luni am examen si nu am reusit sa fac decit 65 raspunsuri din cele 111 intrebari . Maputeti ajuta? Multumesc.
|
|
 |
|
 |
|
gargariytza
|
Subiectul mesajului: Master- Managementul si Marketingul activ financiar-bancare Scris: 14 Iun 2009, 16:54 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
Salutare.... Sunt si eu la Master- MNG si MK ACTIV FIN-BANC,anul I, mai este cineva? Poate ne putem ajuta sa trecem cu bine sesiunea..... Stie cineva de unde sa gasim si noi ceva util pentru exam? La mng si mk pietei de capital se pot folosi si grilele de la piata de capital....din anii trecuti...am gasit cateva intrebari cu raspuns in cursuri.....si cum noi am primit doar o parte din grile.  ..ma gandesc....am sa arunc o privire si pe ele....
|
|
 |
|
 |
|
ARDEOAICA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 14 Iun 2009, 17:58 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Salut, Mapoate cineva ajuta cu grile pentru master organizational si al resurselor umane 3 sem.? Ma intereseaza "Evaluarea si stimularea creativitatii manageriale" Multumesc!
|
|
 |
|
 |
|
ARDEOAICA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 14 Iun 2009, 18:02 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Adlyde
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 15 Iun 2009, 10:31 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
cine poate sa ma ajute si pe mine. am nevoie sa gasesc punctele de credit ale fiecarui examen din an 1. stie cineva unde le pot gasii? sau cunoaste cineva cate puncte de credit are fiecare examen? ast rasp. multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Taga Florentina
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 15 Iun 2009, 12:11 |
|
 |
| MEMBRU DE ELITA |
 |
|
|
Membru din: 05 Mai 2009, 21:15 Mesaje: 58 Localitate: Undeva intr-un colt de tara...
FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: AP 2
|
|
buna intrebare zisa de Adlyde si eu as vrea sa stiu cate puncte de credit sunt la fiecare examen la an 1 la SJA ap stiu atat ca minim 30 de credite trebuie sa avem ca sa trecem anu.
_________________ ,,Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca''
|
|
 |
|
 |
|
d_dark
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 15 Iun 2009, 14:29 |
|
|
|
Numarul de credite ai sa le gasesti pe site-ul USH, Ghiduri universitare. Bineinteles, la facultatea unde esti inscris. este un pdf mareeee....dar daca ai putina rabdare in primele 40 paginiai sa gasesti ce cauti
|
|
 |
|
 |
|