[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1042: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Grile Spiru Haret Forum USH - Vezi subiect - intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Pagina 15 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Următorul

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 13 Iun 2009, 10:40 
Neconectat
SENIOR 3
SENIOR 3

FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt

Sus 
 Mesaj necitit Scris: Acum un minut 

Sus   
 Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere)
 Mesaj necitit Scris: 13 Iun 2009, 10:45 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

scuze am uitat sa scriu, istorie anul I

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Iun 2009, 15:31 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

As dori si eu grilele si raspunsurile de la Politici internationale in Orientul Mijociu va rogm frumos

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 13 Iun 2009, 23:26 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Are cineva idee unde pot sa gasecs grile cu variante de raspunsuri pt ai 1 sem 2 rel internationale constanta? Am gasit mai multe variante dar nu sint asemanatoare cu cele de la noi. Luni am examen si nu am reusit sa fac decit 65 raspunsuri din cele 111 intrebari . Maputeti ajuta? Multumesc.

Sus 
 Subiectul mesajului: Master- Managementul si Marketingul activ financiar-bancare
 Mesaj necitit Scris: 14 Iun 2009, 16:54 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Salutare....
Sunt si eu la Master- MNG si MK ACTIV FIN-BANC,anul I, mai este cineva? :roll:
Poate ne putem ajuta sa trecem cu bine sesiunea.....
Stie cineva de unde sa gasim si noi ceva util pentru exam?
La mng si mk pietei de capital se pot folosi si grilele de la piata de capital....din anii trecuti...am gasit cateva intrebari cu raspuns in cursuri.....si cum noi am primit doar o parte din grile. :( ..ma gandesc....am sa arunc o privire si pe ele....

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 14 Iun 2009, 17:58 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Salut,
Mapoate cineva ajuta cu grile pentru master organizational si al resurselor umane 3 sem.?
Ma intereseaza "Evaluarea si stimularea creativitatii manageriale"
Multumesc!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 14 Iun 2009, 18:02 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

Daca cineva ma poate ajuta, astept un semn la sunt interzise adresele de mail.com. Multumiri!

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 15 Iun 2009, 10:31 
Neconectat
JUNIOR
JUNIOR

cine poate sa ma ajute si pe mine. am nevoie sa gasesc punctele de credit ale fiecarui examen din an 1. stie cineva unde le pot gasii? sau cunoaste cineva cate puncte de credit are fiecare examen? ast rasp. multumesc

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 15 Iun 2009, 12:11 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

FACULTATEA: SJA
SPECIALIZARE si AN: AP 2
buna intrebare zisa de Adlyde si eu as vrea sa stiu cate puncte de credit sunt la fiecare examen la an 1 la SJA ap stiu atat ca minim 30 de credite trebuie sa avem ca sa trecem anu.

Sus 
 Mesaj necitit Scris: 15 Iun 2009, 14:29 
Neconectat
MEMBRU DE ELITA
MEMBRU DE ELITA

Numarul de credite ai sa le gasesti pe site-ul USH, Ghiduri universitare. Bineinteles, la facultatea unde esti inscris.
este un pdf mareeee....dar daca ai putina rabdare in primele 40 paginiai sa gasesti ce cauti

Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Pagina 15 din 38 [ 371 mesaje ] Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Următorul