| Autor |
Mesaj |
|
denyels
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 09 Iun 2009, 22:35 |
|
Membru din: 23 Apr 2009, 20:13 Mesaje: 2162 Localitate: locatie alocata pe alocuri...vestul Romaniei
FACULTATEA: ...
SPECIALIZARE si AN: ...
CT: Vestul Romaniei !
|
|
Este foarte simplu dar trebuie sa cauti nimic mai mult si ai sa gasesti si Bacaul dar....
| Fişiere ataşate: |

uite Bacaul !.JPG [ 107.57 KiB | Vizualizat de 1083 ori ]
|
_________________  A studia şi a nu gândi este o risipă. A gândi şi a nu studia este periculos. Confucius
|
|
 |
|
 |
|
Publicitate
|
 |
Scris: Acum un minut |
|
| |
|
 |
|
 |
|
VESELIA
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Iun 2009, 07:45 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
M-am uitat in toate listele. Sunt trecuti exact studentii din acele centre: Vaslui, Iasi etc. La facultatea de drept si adm publica, specializarea drept - caut rezultatele. Nu gasesc nimic, chiar daca am verificat de multe ori.
|
|
 |
|
 |
|
dexter
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Iun 2009, 12:46 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Buna Costi, am fost iar pe la faculta si mi-au zis ca materiile nu s-au schimbat si nici denumirea si ca am restante la Contabilitatea in com exterior si franceza din anul 2 si Comert International 2 din anul 3.am rugamintea dc poti sa ma ajuti cu ceva grile si rezolvari sa pot sa ma scap de ele.Mersi mult
|
|
 |
|
 |
|
johnny.D
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Iun 2009, 15:34 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
Salut Costy ! Se aude ceva cu grila de la statistica mfc I ID. Duminica am examen si nu prea sunt sigur daca invat ce trebuie ( am grila de anul trecut ) Merci frumos 
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Iun 2009, 16:00 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
catalyn20
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 11 Iun 2009, 20:01 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
Buna seara! Sunt anul 2 ZI la RISE si as dori si eu grila de la Orientul Mijociu va rog ffrumos sau/si Comunicare Internationala
|
|
 |
|
 |
|
johnny.D
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 12 Iun 2009, 15:43 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
mersi frumos, l-am facut deja si sper sa ma ajute cumva . bafta tie si la toata lumea la examene 
|
|
 |
|
 |
|
costy
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 12 Iun 2009, 15:59 |
|
FACULTATEA: MAEI
SPECIALIZARE si AN: LICENTIAT Marketing
CT: Piatra Neamt
|
|
 |
|
 |
|
adyna_florentina
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 08:47 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
buna ziua dragi colegi si in primul rand buna ziua domnul costy iti multumim pt.acest site si pt. rabdarea ta sunt noua pe forum ma numesc marin ana-naria florentina sunt an 1 drept fr. va rog din suflet daca se poate sa ma ajutati cu 2 teste de autoverificare la materiile dr. constitutional si dr. civil dar am o rugaminte daca se poate fi in formatul cum sunt in sala de la examene nu in excell sau xls va multumesc anticipat o zi buna si bafta la examene la revedere
|
|
 |
|
 |
|
Maryo
|
Subiectul mesajului: Re: intrebari si raspunsuri ca intre colegi(discutii libere) Scris: 13 Iun 2009, 10:30 |
|
 |
| JUNIOR |
 |
|
|
|
|
unde gasim grile la engleza anul I? multumesc!
|
|
 |
|
 |
|